E-kull

Ed
Ed
Ed
Ed
Elle
Elle
E-kullen född 16 februari 2014 består av 2 valpar, 1+1. Epic Edition en liten hane som är mycket speciell, lugn, självsäker och underbart go. Han ser mycket lovande ut exteriört och kommer passa till utställning, men även bli en alldeles underbar sällskapshund. Han är Choklad med vita tecken, har en relativt grov benstomme och hans bett är 6+6 saxbett.

I kullen fanns även en tikvalp Epic Elegance, och hon stannar definitivt här på kenneln. Hon ser mycket mycket lovande ut, bettet är 6+6 saxbett och jag har aldrig varit så nöjd med en valp som jag är med henne. 

En underbar kull efter min äldsta tik Icarus Tess och tyvärr hennes sista då hon nu haft sina kullar och nått 7års ålder. Tess har genom åren gett många fina och alltid otroligt trevliga valpar, jag är så glad att jag fått ha henne här på kenneln och i min avel dessa år. 

Pappa till denna kullen är SEUCH Mini Fashion Shoot Chocolate Stars, en liten chokladfärgad korthårshane jag lånat. Mycket trevlig.

Senaste kommentaren

17.06 | 09:54

Undrar om du planerar någon kull med Norfolk valpar?Mvh Anna i Hälsingland

16.06 | 12:55

Hej skulle du vilja ringa mig och prata hund jag har just nu 2 st chihuahuaor 070-2175920

18.05 | 10:25

Hejsan!
Jag heter Sophia Zimmer och bor i Åhus med min hund Muffin, och min man. Vi vill väldigt gärna köpa en liten Noffe=) Har du någon valp eller vuxen som skulle vilja bli en i vår familj?
MVH

03.02 | 10:41

Hej Emelie
Vid intresse för valp maila en presentation av er och berätta vilket sorts hem ni erbjuder en valp till norfolkterrier@beautybellskennel.se

Med vänlig hälsning,
Beauty Bells

Dela den här sidan